Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Biorezonanciás állapotfelmérés

A biorezonanciás állapotfelmérés alkalmas a test állapotának felmérésére, rezgések helyreállítására. Mivel ez egy állapotfelmérés nem állít fel diagnózist, nem helyettesíti az orvosi kezelést.

A biorezonancia-terápia olyan energetikai kezelési módszer, amelynél a test elektromágneses oszcillációit terápiás célokra használják. A kóros (diszharmonikus) frekvenciákat invertálják, és azt a szervezetből eliminálják. A meggyengült egészséges (harmonikus) rezgéseket erősítik.

A biorezonancia-terápia elve az, hogy a szervezet frekvenciáit elektromos műszerrel közvetlenül befolyásoljuk, azaz megfelelő korrekció után gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit juttatjuk vissza a szervezetbe. A biorezonancia-terápia fogalma először 1987-ben lett bevezetve, mint a „betegek saját rezgéseivel végzett terápia".

Biorezonanciás állapotfelmérés
Biorezonanciás állapotfelmérés

"A régiek a márványhoz hasonlították a női testet: ez a kép teljesen hamis.
Victor Hugo

A minket körülölelő látható anyagi világ, de tágabb értelemben maga az Univerzum is rezgések, energiaáramlások kölcsönhatására épül.

A testünket felépítő milliárdnyi sejt mindegyike is egy-egy elektromágneses egység, amely energia hatására elektromos impulzussal válaszol, kommunikál. A sejtmagban elektromágneses hullámok, biofotonok keletkeznek, ezek sajátos rezonancia által befolyásolják szervezetünk kémiai folyamatait. Ez az elektromágneses kommunikáció mérhető, mert minden sejt a rá jellemző, sajátos frekvencián működik. Ha ismerik ezeket az értékeket, akkor befolyásolni képesek a szervezetben zajló folyamatokat valamint következtetni lehet a szervezet aktuális egészségi állapotára is. Éppen ezt az elektromos kommunikációt használják fel a mágnes terápiás illetőleg a biorezonanciás módszerek kidolgozásában.

Az állapotfelmérés utáni helyreállítás segíthet:

  • stressz csökkentésében,
  • anyagcsere folyamatok rendezésében,
  • dohányzásról leszokás segítésében.

 

Biorezonanciával mérhetők:

  • gombás, - vírusos, - bakteriális fertőzések,
  • allergiák (étel intoleranciák),toxinok,
  • kerülendő és javasolt táplálékok,
  • vitaminhiányok, ásványi anyaghiányok,
  • rizikó faktorok.